de Turfhoeke Friesland

Groene camping Friesland

Omdat wij het milieu hoog in het vaandel hebben staan proberen wij gebruik te maken van producten die milieuvriendelijk zijn. Omdat ons terrein over een eigen kleine rioolzuivering beschikt, vragen wij u uw eigen toilet in caravan of camper te vullen met een product dat biologisch afbreekbaar is. (Niet een zogenaamd 'blauw'  (chemisch) product, maar een 'groen' product; dit zie je vaak al op de fles staan). U kunt dan uw toilet zonder problemen bij ons legen.  

 

Boomgaard

Tussen het kampeerveld en de boerderij ‘de Turfhoeke’ ligt onze boomgaard, die in 2008 met behulp van Landschapsbeheer Friesland, weer in oude luister is hersteld, door het aanplanten van nieuwe hoogstam fruitbomen van oude traditionele fruitrassen. Inmiddels oogsten we elk jaar peren, appels en pruimen van deze boomgaard. Op een ander deel van het terrein hebben we een aantal laagstam perenbomen staan. Deze bomen zijn rond de veertig jaar oud en in 2008 op ons erf aangeplant.

 

Bekijk ook de positieve reacties van onze gasten

Beschikbaarheid & Reserveren

Bekijk de plattegrond en de beschikbaarheid en reserveer direct een mooie plek op de camping.

Camping de Turfhoeke

It Goarrefean 101,
8401 NL  Gorredijk
Friesland

Telefoon 0513-464540
E-mail info@deturfhoeke.nl

Foto's van de minicamping

Bekijk de prachtige foto's van onze minicamping in Friesland om een goede indruk te krijgen van de Turfhoeke.

Klik hier om meer foto's te bekijken

Draadloos internet (WIFI) op de camping

Je kunt bij ons op de camping gebruik maken van draadloos internet, helemaal gratis!

Je kunt bij ons op de camping gebruike maken van draadloos internet

minicamping de turfhoeke is in friesland vekabo camping friesland de boerencamping is in de gemeente opsterland gorredijk vvv camping nederland friesland Aangesloten bij de Recron Beleef Friesland
Baksteen Media